Verzend- en retourbeleid

Artikel 1: Levering

Twister Wear doet er alles aan om de producten vermeld in de verzendbevestiging uit te voeren binnen een levertermijn van drie weken na ontvangst van betaling. Vertragingen kunnen zich echter voordoen om diverse redenen die te wijten zijn aan de personalisatie, het maatwerk, onvoorziene omstandigheden of het leveringsgebied. 

Vervolg: Algemene voorwaarden, Artikel 4.

Artikel 2: Verzendmethoden

Twister Wear levert producten in België en Nederland. De prijzen worden hieronder weergegeven. 

i) België (Bpost): standaard €4,75 verzendkosten en gratis verzending vanaf €80.

ii) Nederland (DPD): standaard €8 verzendkosten en gratis verzending vanaf €120.

Met Twister Wear bieden wij ook de mogelijkheid om de aangekochte producten af te halen in de buurt van Koersel, Zonhoven of Kuringen. Hiervoor worden er geen verzendkosten aangerekend. Indien U voor deze optie kiest, zal U via mail gecontacteerd worden voor verdere instructies.

Artikel 3: Retourneren

De klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, de gesloten overeenkomst te herroepen. Hierbij worden er geen extra retourkosten aangerekend, maar zijn de verzendkosten voor het terugzenden van de producten voor de rekening van de klant. Houd er ook rekening mee dat de teruggestuurde producten gepast maar niet gebruikt mogen zijn en in hun oorspronkelijke staat en verpakking dienen teruggezonden te worden. Wanneer er echter sprake is van een waardevermindering, gebruikssporen en/of schade aan de producten, kan Twister Wear de klant aansprakelijk stellen en een schadevergoeding eisen.

Indien de klant beslist om te retourneren dient er een mail gestuurd te worden naar info@twisterwear.com voor de termijn van 14 dagen verstreken is. De klant stuurt met andere woorden tijdig een mail waarin de naam, het product en het ordernummer dient vermeld te worden. Bij voorkeur wordt ook de reden van retour vermeld, maar dit is geen vereiste. Na de contactname van de klant dienen de producten geretourneerd te worden, eveneens binnen de termijn van 14 dagen na ontvangst, naar onderstaand retouradres.

Retouradres: Twister Wear, Aardeweg 63 te Koersel 3582 

Artikel 4: Terugbetaling

Indien de klant beslist om een bestelling tijdig (binnen 14 dagen na ontvangst) te herroepen, zal Twister Wear de betaalde kosten voor de herroepen producten, terugbetalen. Dit gebeurt binnen 14 dagen nadat Twister Wear de teruggezonden producten heeft ontvangen en gecontroleerd. Houd er rekening mee dat de eventuele verzendkosten van de herroepen bestelling niet worden terugbetaald.

De klant zal door Twister Wear met hetzelfde betaalmiddel worden terugbetaald waarmee de oorspronkelijke transactie plaatsvond, tenzij anders schriftelijk overeengekomen.

Door gebruik te maken van onze webshop, gaat U akkoord met ons Verzend- en retourbeleid.