FAQ

Wat is de gemiddelde levertijd? 

Omdat het gaat over maatwerk bedraagt de levertijd 3 weken. Met Twister Wear doen wij er alles aan om onze bestellingen zo spoedig mogelijk af te werken! 

Waarom kan ik bij de snoezelhoodie niet kiezen voor een bijtelement en duimgaten?

Door het bijtelement zitten de duimgaten niet comfortabel. We hebben er daarom voor gekozen de keuze te laten tussen ofwel het bijtelement ofwel duimgaten.

Waarom is ook de positie van het logo te kiezen?

Wij werken met een geborduurd logo, wat maakt dat dit op de borstkas voor (hoog)sensitieve personen kan irriteren. Door het logo op de buidel te plaatsen, raakt het logo de huid niet, waardoor er geen sprake is van irritatie.

Wat is snoezelen?

Snoezelen of zintuigactivering is een combinatie van zintuiglijke waarnemingen en motorische handelingen, waardoor de gevoelens van de persoon in kwestie geoptimaliseerd worden. Op deze manier biedt het rust en relaxatie. Zowel personen met als zonder problematiek kunnen hier behoefte aan hebben. Enkele voorbeelden zijn: stressgevoelige personen, personen die last hebben van over- of onderprikkeling, personen met ASS, AD(H)D, een verstandelijke beperking, (jong)dementie, etc.